girl of many talents...

Chanou May is een Nederlandse presentatrice en heeft al vele e-learning projecten voor bedrijven mogen presenteren. Zij is afgestudeerd aan de theaterschool en brengt al vele jaren in het werkveld door. Ruim 5 jaar verzorgt zij de presentatie voor live evenementen, vlogs voor social media en interne presentaties op beeld voor FairPlay Casino. Van het presenteren op bruiloften met een grap en een grol tot Presentatie projecten in het Technisch Engels, alles is mogelijk. Het presenteren kost haar geen enkele moeite, vol enthousiasme zet zij zich in en maakt van ieder project een succesvol project. 

Presentatrice voor jouw live evenement? 

Chanou May is afgestudeerd aan de theaterschool en is altijd in het werkveld actief gebleven. Het presenteren van gala’s, bruiloften, beurzen, bedrijfsfeesten en andere speciale evenementen zijn dan ook bekend terrein. Het interactief contact met het publiek en het aan elkaar praten van een feestelijk en/of informatief evenement kost haar geen enkele moeite en dat niet alleen in het vloeiend Nederlands, maar ook in het Frans en Engels.

Samen met de opdrachtgever bepaalt ze de toon van het evenement en de doelstellingen.. Chanou May is het stralend middelpunt en trekt alle aandacht naar zich toe. Vol enthousiasme presenteert zij en draagt meer dan bij aan een succesvol evenement. 

Presentatrice voor jouw e-learning?

Door de jaren heen, heeft zij ook op dit vlak, veel ervaring mogen opdoen. Het is een andere manier van presenteren dan een live evenement.
De kennis moet worden overgedragen. Handvaten worden aangereikt aan diegene die de modules volgt en dat in een intieme setting zodat de deelnemer het gevoel geeft dat dit een op een gebeurt. Dat zij zich, met deze manier van presenteren, ook hier als een vis in het water voelt moge duidelijk zijn daar zij naast vele kleine en grote bedrijven ook enkele bekende namen zoals: ICI PARIS, CLINIQUE, HP en ESTEE LAUDER tot haar opdrachtgevers mag noemen. Presenteren is haar passie en dat draagt ze feilloos over op haar publiek. 

Chanou May is een dame met vele presentatie gezichten en heeft naast creatieve talenten ook de nodige expertise om zakelijke doelstellingen op professionele wijze ten uitvoer te brengen op de (training) werkvloer. Zo is zij te boeken als trainingsactrice en kan je haar benaderen voor casting opdrachten. Wanneer je op zoek bent naar een Multi-talent met een ‘ outside the box’. Mentaliteit, ben je bij Chanou May aan het juiste adres!